Weekendje weg Antwerpen

Weekendje weg vergelijken

Vergelijk 5 verschillende weekendje weg.

Vergelijk weekendje weg

Een weekendje weg in Antwerpen is een heerlijke manier om even te ontsnappen aan de drukte van alledag. Ideaal aan een weekendje Antwerpen is dat de stad niet ver van de Nederlandse grens vandaan ligt en dat er Vlaams gesproken wordt. In Antwerpen een weekend weg betekent dus buitenland gevoel maar ook gemak. Boek via WeekendjeDirect.nl een weekend Antwerpen in de aanbieding om goedkoop uit te zijn.

Een last minute weekendje weg in Antwerpen

Een weekendje weg naar Antwerpen met een last minute aanbieding is een voordelige manier om er even tussenuit te gaan. Spontaan een last minute reis boeken is bovendien goed voor een op en top romantisch weekend. Wie wil er niet op die manier verrast worden? In Antwerpen is veel te zien en zijn er volop leuke activiteiten waarmee je weekend om zal vliegen.

Weekendje Antwerpen in een hotel

Overnachten in een hotel is een comfortabele en luxe manier om je weekendje Antwerpen door te brengen. Hotel zijn er in Antwerpen in alle soorten en maten. Je kunt terecht in het centrum van de stad, dichtbij alle uitgaansgelegenheden, of in een wat rustigere wijk. Of je nu met 2 personen bent of met het hele gezin, er is altijd wel een geschikt hotel te vinden dat binnen jouw budget past.

Net over de grens in Antwerpen een weekend weg

Wie in Antwerpen een weekend weg gaat, hoeft niet ver te reizen. De stad ligt net voorbij de grens en is makkelijk te bereiken met de trein. Dat betekent geen fileleed of parkeerproblemen. Met de trein reis je comfortabel en snel tot midden in het centrum van de stad. Ga je toch liever met de auto? Let dan bij het kiezen van een hotel of appartement op ze eigen parkeergelegenheid hebben.

Een voordelig weekend Antwerpen in de aanbieding

Bij WeekendjeDirect.nl vind je voldoende aanbod voor een weekend Antwerpen in de aanbieding. Boek bijvoorbeeld een last minute in een knus appartement. Door te profiteren van een last minute aanbieding hou je geld over voor leuke activiteiten of voor een romantisch diner in één van de sfeervolle restaurants in de binnenstad. De Belgen zijn ware Bourgondiërs dus lekker eten is hier geen probleem.

Wat te doen in Antwerpen

Antwerpen is vooral een stad waar je op je gemak doorheen moet wandelen. Je hoeft je niet snel af te vragen wat te doen, want er zijn veel bezienswaardigheden en activiteiten. Bezoek bijvoorbeeld het Antwerp Home of Diamonds en vergaap je aan de mooiste diamanten. Of bezoek het grootste chocolademuseum ter wereld, de dierentuin of de stadsbrouwerij. Je zal tijd te kort komen hier.

Een romantisch weekend weg

Antwerpen is zeker ook de stad van de romantiek. Slenter samen langs de kade van de Schelde en bewonder ’s avonds de vele lichtjes die voor een romantische sfeer zorgen. Ook de vele gezellige pleintjes en binnenhofjes geven een intiem, knus gevoel. Als je dan ook nog een luxe hotel of appartement hebt, kan je weekend niet meer stuk.

Populaire weekendje weg

Blog

© 2024 — weekendjedirect.nl — development by Harris Software