Weekendje weg Frankrijk

Weekendje weg vergelijken

Vergelijk 1801 verschillende weekendje weg.

Vergelijk weekendje weg

Voor een weekendje weg in Frankrijk kun je werkelijk alle kanten uit. Een weekendje Frankrijk kan je namelijk boeken in ontelbare bestemmingen in Noord-Frankrijk of Zuid-Frankrijk. Ga voor een weekend Frankrijk bijvoorbeeld naar Normandië of naar de Champagnestreek. Het land is zo divers dat overal wel iets te beleven is. Wil je goedkoop op reis? Boek dan een last minute weekend Frankrijk via WeekendjeDirect.nl.

 

Populaire weekendje weg

Een heerlijk weekendje weg in Frankrijk

Een weekendje weg in Frankrijk is eigenlijk altijd een goed idee. In de winter is het een uitstekende bestemming voor een ski-weekend. Wie wil skiën kan zich uitleven in de Franse Alpen. Of bezoek in het voorjaar de Champagnestreek en geniet op een terrasje van de eerste warme zonnestralen én van een uitmuntend glas champagne. Bezoek een prachtig kasteel, waarvan er in Frankrijk veel zijn, en geniet van het omringende landschap.

Een weekendje Frankrijk aan zee

De kust is ook een heerlijke bestemming voor een weekendje Frankrijk. Aan zee waai je even helemaal uit en kan je weer opladen. Zuid-Frankrijk biedt prachtige stranden met een mediterraan klimaat waar het puur genieten is geblazen. Maar ook Noord-Frankrijk heeft een prachtige kust. Ga bijvoorbeeld naar Normandië, waar je naast een schitterende kustlijn ook veel oorlogsgeschiedenis vindt. Een prachtige bestemming voor een weekend weg.

In een kasteel tijdens een weekend Frankrijk

Waan je tijdens een weekend Frankrijk even helemaal in een andere wereld door te verblijven in een Frans kasteel. Door het hele land vind je prachtige kastelen. Sommige kun je bezoeken, maar er zijn ook kastelen die verbouwd zijn tot hotel of die deel uitmaken van een kasteelcamping. Voor een unieke ervaring boek je een kamer in een echt Frans kasteel dat dienst doet als Chambre d’Hotes. Genieten pur sang!

Een last minute weekend Frankrijk

Als je voordelig op pad wil, dan kun je het beste via WeekendjeDirect.nl een last minute weekend Frankrijk boeken. Je vindt bij ons diverse last minutes door het hele land, of je nu gaat voor een skivakantie, om wijn te proeven bij een Frans wijnchateau of om te zonnebaden aan de mediterrane kust. Of wil je een weekendje naar een mooie stad? Denk dan ook eens aan minder bekende steden, zoals Lille, in Frankrijk.

Genieten in Zuid-Frankrijk

Veel mensen denken bij Frankrijk toch direct aan het zonnige zuiden. Pittoreske, slaperige dorpjes, wijngaarden, lavendelvelden en zonnige stranden domineren het beeld. Dit is een Frankrijk dat zeer populair is en in het hoogseizoen wordt overspoeld door toeristen. En niet zonder reden, want hier is het simpelweg genieten van al het moois en lekkers dat het land te bieden heeft.

Ontdek Noord-Frankrijk

Noord-Frankrijk is minder bekend, maar is zeker ook een bezoek waard. Je vindt hier prachtige steden, zoals Lille, die in Frankrijk veel minder toeristisch zijn dan plaatsen als Parijs, Marseille of Bordeaux. Noord-Frankrijk heeft ook een schitterende kust, met witte kliffen en ruige rotspartijen, afgewisseld met zachte zandstranden. Dit deel van Frankrijk wacht erop om ontdekt te worden.  

Weekendje weg vergelijken

Vergelijk 1801 verschillende weekendje weg.

Vergelijk weekendje weg

Blog

© 2024 — weekendjedirect.nl — development by Harris Software