Weekendje weg Haarlem

Weekendje weg vergelijken

Vergelijk 0 verschillende weekendje weg.

Vier een verrassend weekend in Haarlem

Een weekendje weg in Haarlem is misschien niet het eerste wat je overweegt, maar verrast je op zijn geheel eigen wijze. De Noord-Hollandse hoofdstad is gezellig en bij lange na niet zo toeristisch als zijn nabijgelegen grote broer Amsterdam. Ga je een nachtje weg in Haarlem, dan bevind je je vlak bij het strand en de prachtige bollenstreek. Boek last minute een hotel in Haarlem voor 2, 4 of meer personen en geniet van de gezellige terrasjes, veelzijdige winkelstraten en wandelmogelijkheden. Wil je meer, ook dan heeft Haarlem genoeg voor je in petto.

Populaire bestemmingen voor een weekendje weg

Een nachtje weg in Haarlem: het historische centrum

Een weekendje weg in Haarlem vier je in een stad die niet zo groot is. Zijn historische centrum is dan ook prima te bewandelen. Vooral de Gouden Straatjes rondom de Grote Markt hebben al heel wat lovende woorden ontvangen van bezoekers van de stad. De Grote Markt vormt tijdens een weekend in Haarlem dan ook het beste startpunt om de historische panden in het stadshart te verkennen. Samen met de Oude Groenmarkt vormt de Grote Markt het kloppende hart van Haarlem.

Bezienswaardigheden in Haarlem

Boek jij een nachtje weg in Haarlem of kies je voor een bijzonder weekend in Haarlem van twee of drie dagen? Dan hebben we enkele tips voor je. Zo wil je zeker de Sint Bavokerk op de Grote Markt niet aan je voorbij laten gaan. Het graf van Frans Hals bevindt zich in deze middeleeuwse basiliek. Ook de Jopenkerk, waar een brouwerij in huist, is de moeite waard om tijdens je weekendje weg in Haarlem te bezoeken. Museumliefhebbers bezoeken tijdens deze last minute het Frans Hals Museum en het Teylers Museum.

Een goedkope citytrip naar Haarlem: bestemming voor winkelliefhebbers

Kies jij via WeekendjeDirect.nl voor een van de deals voor een weekendje of nachtje weg in Haarlem? Als shopaholic kun je je geluk er niet op, want het winkelaanbod in de Noord-Hollandse hoofdstad is behoorlijk. Ook op zondag is een groot deel van de winkels geopend. De Grote Houtstraat is de belangrijkste winkelstraat van de stad en begint bij de Grote Markt. In zijn zijstraten vind je kleinere en uniekere winkeltjes.

Eten, drinken en uitgaan in Haarlem

Wanneer we het hebben over een verrassend weekend in Haarlem, hebben we het niet alleen over de bezienswaardigheden en winkels, maar ook over de horeca. Haarlem is een gezellige stad waar je heerlijk kunt eten en uitgaan. Na Maastricht telt de Haarlemse binnenstad de meeste cafés en restaurants. Uitgaan gebeurt vooral in de binnenstad, maar in de zomer is ook het dichtbij gelegen strand populair. Alhoewel de bekende clubs Ruis en Stalker in 2019 hun deuren sloten, heeft het nachtleven met JUNE weer een flinke boost gekregen.

Een weekendje weg in Haarlem en de overnachtingsmogelijkheden

Wat overnachtingsmogelijkheden heeft het Haarlemse centrum ook meer dan genoeg te bieden. Boek last minute een hotel in Haarlem, of kies voor een Bed and Breakfast, appartement of misschien een huisje voor 6 of meer personen vlak buiten de stad in een natuurpark. Een goedkope aanbieding vind je via vergelijkingswebsite WeekendjeDirect.nl het hele jaar door. Of je nu op zoek bent naar een last minute hotel in Haarlem of een compleet arrangement.

Weekendje weg vergelijken

Vergelijk 0 verschillende weekendje weg.

Meer leuke bestemmingen voor een weekendje weg

Blog

© 2024 — weekendjedirect.nl — development by Harris Software