Weekendje weg Drenthe

Weekendje weg vergelijken

Vergelijk 26 verschillende weekendje weg.

Vergelijk weekendje weg

Bij een weekendje Drenthe denk je natuurlijk meteen aan het bekijken van de hunebedden. Maar een weekendje weg in Drenthe is zoveel meer dan dat. Een weekend Drenthe betekent volop genieten van rust, ruimte en natuur. Actief genieten kan hier ook volop, bijvoorbeeld op de fiets. Wil je een goedkoop weekendje weg in Drenthe? Zoek dan eens in het aanbod op WeekendjeDirect.nl.

Populaire weekendje weg

Last minute een weekendje Drenthe

Wie goedkoop een weekendje Drenthe wil boeken, kan het best kijken naar een last minute reis. Bij WeekendjeDirect.nl vind je eenvoudig en snel een overzicht van de goedkoopste last minutes. Zo weet je zeker dat je niet teveel betaalt en hou je bovendien geld over voor leuke activiteiten of een romantisch diner in een knus restaurant in één van de vele karakteristieke Drentse dorpjes.

Een weekendje weg in Drenthe met hond

Drenthe is ook een ideale bestemming voor reizigers die met hond weg willen. Tijdens een weekendje weg in Drenthe kun je namelijk volop genieten van eindeloze wandelingen in prachtige bossen, waar je trouwe viervoeter het zeker naar zijn zin zal hebben. Via WeekendjeDirect.nl vind je bovendien voldoende accommodaties waar je hond gewoon welkom is, of je nu een hotel zoekt of een gezellig huisje.

Weekend Drenthe voor jong en oud

Dat een weekend Drenthe een aanrader is voor zowel jong als oud, blijkt wel uit de vele attracties en bezienswaardigheden die je in deze provincie kunt vinden. Kinderen zullen bijvoorbeeld een geweldige dag hebben in Wildlands Adventure Zoo Emmen, waar ze wilde dieren kunnen spotten in de jungle, de savanne of het poolgebied. Bij kleinere kinderen zal ook Plopsa Indoor Coevorden zeker in de smaak vallen.

Een goedkoop weekendje weg in Drenthe

Tijdens een goedkoop weekendje weg in Drenthe mogen ook de culturele bezienswaardigheden niet ontbreken. In Borger vind je bijvoorbeeld het Hunebedcentrum, waar je alles te weten komt over deze bijzondere grafmonumenten. Maar ook monumentendorp Orvelte is een bezoekje waard. En wat dacht je van voormalig kamp Westerbork? Deze geschiedenis zal je zeker niet onberoerd laten.

Een weekendje weg in Drenthe in een huisje

Wil je tijdens een weekendje weg in Drenthe in een huisje verblijven? Een huisje is ideaal voor gezinnen of voor mensen die met hond naar Drenthe komen. Maar ook met 2 personen kan een huisje precies zijn wat je zoekt. Knus, romantisch en veel privacy; in een huisje kun je je verblijf zelf vormgeven. Wie meer luxe zoekt, kan in Drenthe natuurlijk ook kiezen uit een ruim aanbod van hotels.

De beste deals voor een weekendje Drenthe

Of je nu een huisje zoekt, een hotel of een bungalow en of je nu met 2 personen reist of met 4, 6, 8 of zelf 10, bij WeekendjeDirect.nl kun je gemakkelijk een overzicht vinden van de beste deals voor een weekendje Drenthe. Wij zetten de goedkoopste last minute aanbiedingen voor je op een rij, zodat jij alleen nog maar hoeft te kiezen. Voor je het weet zit je al in de auto of de trein onderweg naar Drenthe.  

Weekendje weg vergelijken

Vergelijk 26 verschillende weekendje weg.

Vergelijk weekendje weg

Blog

© 2024 — weekendjedirect.nl — development by Harris Software