Weekendje weg Parijs

Weekendje weg vergelijken

Vergelijk 62 verschillende weekendje weg.

Vergelijk weekendje weg

Een weekendje weg in Parijs betekent tijd voor verwondering, romantiek en “joie de vivre”. Een weekendje Parijs is dan ook een heerlijke manier om er even tussenuit te gaan. Bovendien ligt de stad niet ver van ons eigen land, wat een weekend Parijs extra aantrekkelijk maakt. Ben je bang dat de Franse hoofdstad te dur is? WeekendjeDirect.nl laat je graag zien dat een weekend Parijs goedkoop kan zijn.

 

Populaire weekendje weg

Een romantisch weekendje weg in Parijs

Een weekendje weg in Parijs is natuurlijk de ultieme bestemming voor een romantisch uitstapje. Parijs staat bekend als de stad van de liefde en de straten worden dan ook bevolkt door verliefde stelletjes die hand in hand van de stad genieten. Slenter samen door sfeervolle straatjes en geniet ’s avonds van de lichtjes die weerspiegeld worden in de Seine. Of wat dacht je van een romantische boottocht of een kerstmarkt in december?

Een weekendje Parijs met kinderen

Niet alleen voor romantici en stelletjes is een weekendje Parijs een goed idee. Wist je dat de stad ook heel geschikt is om met kinderen naar toe te gaan? Kinderen zullen genieten van het uitzicht vanaf de Eiffeltoren en laten zich graag portretteren in de pittoreske schilderswijk Petit Montmartre. Bovendien biedt de stad een ruim aanbod voor mensen die een hotel zoeken voor bijvoorbeeld 3 personen of 4 personen.

Een weekend Parijs met de Thalys

Wat een weekend Parijs zo aantrekkelijk maakt, is niet alleen de prachtige stad zelf, maar ook de bereikbaarheid met de trein of de bus. In slechts enkele uren reis je al met de Thalys tot in het hart van de stad. De trein heeft het voordeel dat je comfortabel en snel op je bestemming bent, maar ook met de bus is Parijs prima te bereiken. Bovendien zijn tickets voor de bus vaak erg goedkoop, zodat je voordelig op stap kunt.

Een weekend Parijs in goedkoop hotel

Eenmaal in de stad aangekomen kan je je weekend Parijs goedkoop houden door te kiezen voor een betaalbaar hotel. WeekendjeDirect.nl heeft de beste last minute aanbiedingen al voor je op een rij gezet. Hotels vind je in deze stad te kust en te keur en in alle prijscategorieën. Of je nu met 2 personen bent of dat je met 3 personen of 4 personen reist, er is altijd wel een geschikt hotel te vinden binnen jouw budget.

De magie van Disneyland

Parijs heeft veel te bieden. Bezoek bijvoorbeeld de Eiffeltoren, het Louvre en de Notre Dame, of snuif in de december de kerstsfeer op in de stad. Maar Parijs heeft nog een grote troef in handen en dat is natuurlijk Disneyland. Een weekendje Disneyland is een onderdompeling in een wereld vol magie en betovering. Een feest voor gezinnen met kinderen, maar ook romantisch met 2 personen is Disneyland een aanrader.

Met het vliegtuig naar Parijs

Parijs is niet alleen per bus of trein goed bereikbaar, maar ook met het vliegtuig vlieg je in mum van tijd naar de Franse hoofdstad. Vanaf het grote vliegveld Charles de Gaulle reis je vervolgens verder naar de stad met het openbaar vervoer. Wie weinig reistijd kwijt wil zijn voor een weekendje Parijs, kan naast de Thalys dan ook nog kiezen voor het vliegtuig.  

Weekendje weg vergelijken

Vergelijk 62 verschillende weekendje weg.

Vergelijk weekendje weg

Blog

© 2024 — weekendjedirect.nl — development by Harris Software