Weekendje weg Berlijn

Weekendje weg vergelijken

Vergelijk 17 verschillende weekendje weg.

Vergelijk weekendje weg

Een weekendje weg in Berlijn laat je een stad ontdekken met twee gezichten. Aan de ene kant zie je tijdens een weekendje Berlijn een hippe, moderne stad, die doet denken aan andere Europese hoofdsteden. Maar een lang weekend Berlijn kan ook niet zonder die andere kant: de stad met een beladen geschiedenis. Boek daarom via WeekendjeDirect.nl een weekend Berlijn in de aanbieding, om deze bijzondere stad te leren kennen.

Een romantisch weekendje weg in Berlijn

Een weekendje weg in Berlijn is zeker geschikt als romantisch uitstapje. Bekijk samen de indrukwekkende architectuur en de bijzondere geschiedenis van de stad. Bewonder het uitzicht over de stad vanaf de Teufelsberg en sluit de dag af met het kijken naar de zonsondergang vanaf de Kollhoff toren. Een lang weekend Berlijn kan natuurlijk ook niet zonder een romantisch diner in één van de vele hippe eetgelegenheden.

Een goedkoop weekendje Berlijn

Een weekendje Berlijn hoeft helemaal niet duur te zijn. Boek je hotel of appartement via WeekendjeDirect.nl, zodat je profiteert van de beste deals. In de stad liggen de bezienswaardigheden dicht bij elkaar, zodat je veel kunt doen op één dag. Bezoek bijvoorbeeld de Brandenburger Tor, de Reichstag, Checkpoint Charlie en de Potsdamer Platz. Of maak een bustour langs alle bezienswaardigheden.

Met het vliegtuig een weekend Berlijn

Eén van de grote voordelen van een weekend Berlijn, is dat je er zo bent. Je kunt ervoor kiezen om met de auto naar Berlijn te rijden, maar je kunt natuurlijk ook vliegen. Met het vliegtuig ben je binnen anderhalf uur al op het vliegveld van Berlijn, waarna je eenvoudig met het openbaar vervoer verder reist naar je hotel of appartement. Ideaal als je een lang weekend weg gaat, want je bent zo weinig tijd kwijt aan reizen.

Een weekend Berlijn in de aanbieding

Om je uitstapje goedkoop te houden, vind je bij WeekendjeDirect.nl makkelijk en snel een weekend Berlijn in de aanbieding. Wij hebben de beste last minute deals al voor je uitgezocht, zodat je alleen nog maar hoeft te kiezen uit het brede aanbod van accommodaties dat deze stad rijk is. Wil je snel vertrekken? Dan is een last minute aanbieding precies wat je zoekt.

Een appartement of hotel in Berlijn

In Berlijn is een ruim aanbod te vinden van hotels en appartementen, waar je tijdens je weekendje weg kunt verblijven. Of je nu een luxe hotel zoekt voor 2 personen of een ruim appartement voor 4 of 6 personen, er is altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Van een eenvoudig appartement waar je kunt slapen en eten, tot een luxe hotelkamer met alles erop en eraan.

Met bus, trein of auto naar Berlijn

Wie liever niet wil vliegen, kan prima met de bus, trein of met de eigen auto naar de stad komen. Het voordele van reizen met de trein of de bus is dat je onderweg lekker kunt ontspannen en bij aankomst hoef je geen parkeerplek te zoeken. Met de eigen auto daarentegen heb je de luxe om meer spullen mee te nemen en onderweg op mooie plekjes te stoppen.  

Populaire weekendje weg

Blog

© 2024 — weekendjedirect.nl — development by Harris Software