Weekendje weg Engeland

Weekendje weg vergelijken

Vergelijk 0 verschillende weekendje weg.

Een weekendje weg in Engeland brengt je in een wereld van schitterende tuinen, prachtige landhuizen en een dramatisch mooie kustlijn. Een weekendje Engeland betekent dan ook echt even helemaal weg zijn. Het land heeft zoveel te beiden dat je ogen en oren te kort zal komen tijdens een weekend Engeland. Zoek je een goedkoop weekend Engeland? Kijk dan eens bij WeekendjeDirect.nl.

 

Een ontspannen weekendje weg in Engeland

Een weekendje weg in Engeland brengt je in een heel andere wereld. Zo dicht bij ons eigen land en toch zo anders. Zodra je voet op Britse grond zet merk je meteen dat je ook echt in Engeland bent, met de Britse humor, de bloemrijke tuinen en de karakteristieke en sfeervolle Britse dorpjes en landhuizen. Hier kun je even helemaal ontspannen en opladen in de prachtige natuur of met een stevige pint in een echte Engelse pub.

Een romantisch weekendje Engeland

Een weekendje Engeland is bij uitstek geschikt voor een romantisch uitstapje met z’n tweeën. Alles in dit land voelt romantisch aan; de lieflijke natuur, de knusse dorpjes en de statige, grootse kastelen. Voor echte romantiek slaap je in een luxe hotel of juist in een sfeervolle Bed and Breakfast, waar je je echt tussen de lokale Engelsen bevindt. Slenter samen door eeuwenoude plaatsjes en prachtige lanen of bezoek schitterende kasteeltuinen.

Met de auto op de boot voor een weekend Engeland

Een weekend Engeland begint al met de reis er naartoe. Met de boot vaar je in twee uur van Calais naar Dover. Ideaal als je graag de auto mee wil naar Engeland. Op de boot kom je al meteen in vakantiestemming als je de wind door je haren voelt gaan. Als je op Dover afvaart, zie je de witte kliffen al voor je opdoemen. Denk je er wel aan dat je links moet rijden als je met de auto de boot afrijdt?

Een goedkoop weekend Engeland

Vaak wordt gedacht dat Groot-Brittannië duur is, maar een goedkoop weekend Engeland kan via WeekendjeDirect.nl prima. Bij ons vind je makkelijk en snel een overzicht van de beste last minute aanbiedingen zodat je zeker weet dat je nooit teveel betaalt. Of je nu met 2 personen gaat of met het hele gezin en of je nu kiest voor een luxe weekend of voor een actieve rondreis, er is altijd wel een goede deal te vinden.

Met het vliegtuig naar Engeland

Wie liever niet links wil rijden kan de auto beter thuis laten. Gelukkig is dat geen enkel probleem, want Engeland is in mum van tijd met het vliegtuig te bereiken. In ongeveer drie kwartier vlieg je al naar de Londense luchthavens en van daaruit kun je met het openbaar vervoer verder reizen naar je bestemming. Zeker voor een stedentrip, bijvoorbeeld naar Londen, is het vliegtuig ideaal.

Met de trein door de tunnel

Ook de trein is een prima alternatief voor wie niet met de eigen auto naar Engeland wil. Met de trein reis je comfortabel en snel naar je bestemming. In slechts een half uurtje steek je het Kanaal over. De trein brengt je tot in het centrum van de stad en bespaart je parkeerproblemen. Onderweg kun je ontspannen en van het voorbijgaande landschap genieten.  

Weekendje weg vergelijken

Vergelijk 0 verschillende weekendje weg.

Blog

© 2024 — weekendjedirect.nl — development by Harris Software