Weekendje weg Nijmegen

Weekendje weg vergelijken

Vergelijk 3 verschillende weekendje weg.

Vergelijk weekendje weg

Een weekend Nijmegen: de trotse keizerstad

Nijmegen behoort tot de oudste steden van ons land. Met een nachtje weg in Nijmegen of een weekend in Nijmegen kun je in een interessant stukje historie duiken. Al gauw genoeg ontdek je dat de stad die vooral om zijn Vierdaagse bekendstaat je ontzettend veel te bieden heeft! Bezoek de monumenten, struin langs de oevers van de Waal en slenter door de gezelligste winkelstraten. Boek een goedkoop last minute hotel in Nijmegen, kies voor de privacy van een appartement of ga voor een bungalow in het prachtige natuurgebied dat de stad omringt.

Populaire weekendje weg

Populaire bestemmingen voor een weekendje weg

Al eeuwenlang een stad van belang

Een weekend in Nijmegen vier je in een stad die al ruim tweeduizend jaar oud is. De stad stond in de Romeinse tijd op de grens van het Romeinse Rijk en gold ook als een belangrijk handelscentrum. Je viert je last minute in de stad die door de Romeinen ‘Noviomagus’ (Nieuwe Markt) werd genoemd. Wil je tijdens je weekendje weg in Nijmegen meer weten over deze imposante geschiedenis? Bezoek dan Museum het Valkhof, waar je ook de grootste Romeinse schatten van Nederland kunt bekijken.

Een nachtje weg in Nijmegen? Deze bezienswaardigheden wil je niet missen

Heb je geen tijd voor een lang weekend in Nijmegen vol ontdekkingen, maar boek je één nachtje weg in Nijmegen? Dan is er een aantal bezienswaardigheden dat je tijdens je korte verblijf niet wilt missen. Een voorbeeld daarvan is de Boterwaag aan de Grote Markt, net als het oude stadhuis van Nijmegen dat in de zestiende eeuw werd gebouwd. Boek je last minute een hotel in Nijmegen voor één nachtje? Wandel dan ook langs de Grote of Sint-Stevenskerk en de Hortus Botanicus.

Eten, drinken en uitgaan in Nijmegen

Het zal je niet verbazen dat je tijdens een weekendje weg in Nijmegen meer dan genoeg keuze hebt uit cafés en restaurants. Vooral in de zomer lijkt de binnenstad op sommige plekken haast een aaneenschakeling van goed gevulde terrassen. De Grote Markt is voor een nachtje weg in Nijmegen het beste uitgangspunt voor een gezellige stapavond. Op zonovergoten dagen vormen de terrasjes op de boulevard langs de Waalkade echter geduchte concurrentie!

Een gezellig shopping weekend in Nijmegen

Vraag jij je af of een shopping weekend in Nijmegen tot de mogelijkheden behoort? Het antwoord is een volmondig ‘ja’! Niet voor niets worden goedkope deals naar deze bestemming vaak door winkelliefhebbers geboekt. Wederom vormt de Grote Markt een prima uitgangspunt voor een gezellig dagje winkelen. De Marikenstraat is de belangrijkste winkelstraat van de stad. Je kunt hem een beetje vergelijken met de Rotterdamse Koopgoot. Op regenachtige dagen kun je tijdens een last minute in deze stad uitwijken naar winkelcentrum Molenpoort.

Van luxe hotel in de binnenstad tot bungalow in de natuur

Via vergelijkingswebsite WeekendjeDirect.nl is een aanbieding voor een weekend in deze gezellige stad zo gevonden. Zo kun je last minute een hotel in Nijmegen in het centrum boeken, maar ook kiezen voor een goedkope accommodatie vlak buiten de stad. Met het huren van een bungalow voor 2, 4, 6 of meer personen kom je helemaal tot rust en ontdek je de stad én de omringende natuur op jouw manier en jouw tempo.

Weekendje weg vergelijken

Vergelijk 3 verschillende weekendje weg.

Vergelijk weekendje weg

Meer leuke bestemmingen voor een weekendje weg

Blog

© 2024 — weekendjedirect.nl — development by Harris Software