Weekendje weg Barcelona

Weekendje weg vergelijken

Vergelijk 62 verschillende weekendje weg.

Vergelijk weekendje weg

Een weekendje weg in Barcelona zal je niet snel vergeten. Dit is de stad van Gaudí, met de beroemde Sagrada Familia, en van Picasso. Ontdek tijdens een weekendje Barcelona dan ook een stad die rijk is aan cultuurschatten en musea. Maar een weekend Barcelona betekent ook lekker eten en genieten van de Spaanse mañana sfeer. Boek daarom snel een weekend Barcelona in de aanbieding via WeekendjeDirect.nl.

Populaire weekendje weg

Last minute een weekendje weg naar Barcelona

Bij ons vind je de beste last minute deals voor een weekendje weg naar Barcelona. Wij zetten de beste tips voor een goedkoop hotel of appartement al voor je op een rij. Zo regel je een goedkoop weekend en hou je geld over om leuke dingen te doen. Bezoek bijvoorbeeld één van de beroemde musea, zoals het Picasso Museum, of ga lekker shoppen op Las Ramblas, de drukste winkelstraat van de stad.

Een weekendje Barcelona met wedstrijd

Onvergetelijk tijdens een weekendje Barcelona is het bijwonen van een voetbalwedstrijd van FC Barcelona. Je kunt vooraf je reis met wedstrijd boeken, zodat je zorgeloos op pad kunt. Bovendien kun je vooraf in alle rust de goedkoopste deal uitzoeken bij WeekendjeDirect.nl. Eenmaal in het stadion is het genieten van de opgetogen sfeer en natuurlijk van een spannende wedstrijd.

Een weekend Barcelona met vlucht en hotel

Als je een weekend Barcelona wil bezoeken, kun je je vlucht en hotel in één keer boeken. Dat kan schelen in de kosten en bovendien is het wel zo makkelijk, want je regelt direct twee dingen tegelijk. Een lang weekend Barcelona is op deze manier zo geboekt. Zoek je tips voor leuke activiteiten tijdens je weekendje weg? Begin dan eens met een fietstour door de stad. Dan zie je direct de plekjes waar je later nog eens terug wil komen.

Een weekend Barcelona in de aanbieding

Of je nu in april, juni, september of november weg gaat, bij WeekendjeDirect.nl vind je altijd wel een weekend Barcelona in de aanbieding. Wat dacht je van Barcelona in december? In december is de stad gehuld in kerstsfeer, wat de straatjes extra sfeervol maakt. Maar ook het voorjaar is een heerlijke tijd om de stad te bezoeken, bijvoorbeeld in april of juni, als het hoogseizoen nog niet begonnen is.

Een goedkoop weekend via WeekendjeDirect.nl

Als je goedkoop op pad wil, kun je het hoogseizoen het beste mijden. Bovendien kan het in de zomer erg heet zijn in Spanje. Een goede maand om de stad te bezoeken is september, als de zomer over haar hoogtepunt heen is en het weer vaak nog lekker is. En wie kerstsfeer wil proeven maar niet in de dure december maand weg wil, kan prima in november op pad gaan. Barcelona heeft immers in elk seizoen wel iets te bieden.

Volg je neus

Om welke reden je ook naar Barcelona reist, één ding is zeker: je kunt er heerlijk eten. Volg gewoon je neus naar de lekkerste restaurants en eetcafés of strijk neer in een lokale tapasbar. Bezoek ook eens een markt, zoals de vers-markt die je aan de Ramblas vindt. Een feest van geuren en kleuren waar je ogen uit zal kijken.

Weekendje weg vergelijken

Vergelijk 62 verschillende weekendje weg.

Vergelijk weekendje weg

Blog

© 2024 — weekendjedirect.nl — development by Harris Software