Weekendje weg Breda

Weekendje weg vergelijken

Vergelijk 2 verschillende weekendje weg.

Vergelijk weekendje weg

Volop plezier tijdens een weekend in Breda

Echte Bourgondiërs weten wel wat ze te doen staat in hun vrije tijd: een weekendje weg naar Breda boeken! De innerlijke mens heeft hier geen klagen. Dat het ook de grootste Nassaustad van ons land is –vernoemd naar de edele Nassaufamilie-, blijkt wel uit de vele monumenten die je tijdens een nachtje weg in Breda ziet. De historische elementen worden afgewisseld met groene stadsparken, gezellige singeltjes, musea, winkels, cafés en restaurants. Boek last minute een hotel in Breda en tel af naar een veelzijdig weekend in eigen land!

Populaire weekendje weg

Populaire bestemmingen voor een weekendje weg

De leukste bezienswaardigheden van Breda

Wil je tijdens je weekendje weg in Breda vooral een cultureel tintje geven? Vrijwel alle bezienswaardigheden bevinden zich in of direct rond het centrum. Zelfs als je beperkt de tijd hebt en slechts één nachtje weg in Breda boekt, kun je dankzij de korte loopafstanden tussen de highlights behoorlijk wat zien. Tot de interessantste plekken van de stad behoren de Grote Markt, de Onze-Lieve-Vrouwekerk (die ook wel Grote Kerk wordt genoemd), de Begijnhof en het veertiende-eeuwse Kasteel van Breda.

Een weekendje weg in Breda: stad voor heerlijke wandelingen

Boek je last minute een hotel in Breda, dan vertrek je zoals al eerder gezegd naar een stad met ook volop groen. Neem voor deze goedkope last minute dus stevige stappers mee om wat extra meters te maken in de prachtige parken van de stad. Aan een weekend in Breda mag in ieder geval de Willem Merkxtuin midden in de stad niet ontbreken. Ook picknicken in Park Valkenberg geeft je weekend in Breda dat beetje extra.

Winkelen in het historische centrum

En hadden we al gezegd dat een nachtje weg in Breda ook een nachtje weg in een heerlijke winkelstad is? De Ginnekenstraat vormt de hoofdwinkelstraat van de stad. Grote modeketens en kleinere zaakjes zijn hier vertegenwoordigd. Maar duik ook zeker zijn vele zijstraten in, waar je nog meer verrassingen wachten. Van je stedentrip kun je een heus shopping weekend in Breda maken. Bijtanken tussen het winkelen door doe je bij een van de vele gezellige koffie- en lunchzaakjes.

Accommodaties in het centrum van Breda en aan de rand van de stad

Op zoek naar een goedkope aanbieding voor een weekendje weg in Breda? Er zijn meer dan genoeg mogelijkheden. Boek last minute een hotel in Breda en verblijf direct in of rond het centrum. Veel stedentrippers boeken het Van der Valk hotel in Breda last minute. Met een accommodatie aan de rand van de stad, zoals een bungalow voor 4, 6, 8 of meer personen verblijf je op een gunstige plek voor uitstapjes naar de rest van Zuid-Nederland en België.

Breda als uitvalsbasis voor uitstapjes in de rest van de omgeving

Iets extra’s toevoegen aan een Bourgondisch weekendje weg in Breda? Dat kan! Breda ligt in een interessante omgeving. Niet alleen voor natuurliefhebbers, maar ook voor citytrippers die hun vertier op een andere manier zoeken. Een nachtje weg in Breda beleef je in een bosrijke omgeving, maar ook op korte afstand van steden als Rotterdam en Antwerpen. Met kinderen rijd je in een halfuurtje naar de Efteling. Boek een van de scherpe deals en vertrek binnenkort!

Weekendje weg vergelijken

Vergelijk 2 verschillende weekendje weg.

Vergelijk weekendje weg

Meer leuke bestemmingen voor een weekendje weg

Blog

© 2024 — weekendjedirect.nl — development by Harris Software