Dit zijn de meest unieke accommodaties in Nederland

Ons eigen mooie Nederland wordt op dit moment nóg meer gewaardeerd, en we trekken er lekker op uit om de mooiste plekjes te ontdekken. Daar hoort natuurlijk ook een comfortabel verblijf bij! Maar wist je dat er veel meer opties zijn dan “gewoon” een in een standaard hotel? Om je vakantie of dagje weg in eigen land zo speciaal mogelijk te maken kun je er namelijk voor kiezen om te slapen in een unieke accommodatie. Benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn? Lees dan snel verder!

1. Cultuurcamping -Rotterdam

De kunstzinnige Cultuurcamping ligt op een voormalige parkeerplaats in Rotterdam, die is omgevormd tot een kleine groene oase. Je slaapt op een super bijzondere plek, op minder dan tien minuten van het centrum van de stad, en op steenworp afstand van de oude haven en de Maas. Bij Cultuurcamping overnacht je in een van de verschillende architectonische objecten die gemaakt zijn van recycled, en afval materialen. Ze zijn heel klein, maar bijzonder comfortabel!

2. De Kas InN – Hank

De Kas InN is een Glamping aan de rand van de Brabantse Biesbosch, in het dorpje Hank. Hier wordt een bijzondere overnachtingsplek geboden. Tijdens je glamping vakantie in de Kas InN verblijf je namelijk in een compleet ingerichte luxe kas, die is uitgerust met 2 slaapruimtes (5 bedden), een eigen badkamer, een keuken, loungehoek, eetkamer en twee terrassen met tuin meubilair. Ideaal dus voor een weekendje weg met vrienden of familie, en een super leuke ervaring!

3. Camp Silver Hideaway – Texel

Dit is een mini ressort op een prachtige locatie op Texel. Je kunt hier overnachten in een American Airstream, die is ingericht als luxe hotelkamer voor 2 personen. De Airstreams zijn speciaal voor Camp Silver ontworpen door een designer uit San Francisco, en de tweepersoonskamers zijn super comfortabel. Ze beschikken over vloerverwarming, airconditioning, een loungebank en een flatscreen-tv. Een unieke verblijfplek op een uniek eiland. Een vakantie op Texel mag niet ontbreken op jouw lijstje!

4. Het Drijfpaleis – Arnhem

Midden in het historische stadscentrum van Arnhem, ligt deze boot accommodatie aan de kade van de Neder-Rijn. Dit is de ideale verblijfplek voor een romantisch weekendje weg. De woonboot is zelfstandig gebouwd door de eigenaar, in een Italiaanse fantasie stijl. Verscholen achter een grote mozaïektuin en aan de waterkant, kun je hier genieten van de rust om je heen (en tal van watervogels). De huisboot is voor iedereen geschikt; of je nu met vrienden, familie, of met je partner komt.

Bereid je goed voor op je reis

Zorg dat je goed voorbereid aan je reis begint, en dat je even research doet naar een goedkope autoverzekering. Vaak betaal je namelijk onnodig veel kosten, of zitten bepaalde dekkingen niet inbegrepen in jouw verzekering. Door hier even goed naar te kijken kun je veel geld besparen en uiteindelijk de verzekering vinden die het beste bij jou past. Op deze manier kun je zo stressloos mogelijk aan je vakantie in Nederland beginnen. Je auto verzekeren doe je gemakkelijk bij Autoverzekering.nl, en je wordt geholpen om snel de goedkoopste autoverzekering te vinden.

Er zijn nog veel meer bijzondere verblijfplekken in Nederland, ga dus snel op onderzoek uit en ontdek zelf alle unieke bestemmingen!

© 2024 — weekendjedirect.nl — development by Harris Software