Weekendje weg met vriendinnen: 4 leuke ideeën

Voor een weekendje weg kunnen vriendinnen alle kanten op. Een weekendje weg met vriendinnen staat meestal garant voor een heerlijk ontspannen weekend met alle tijd om eens even echt bij te praten. Op zoek naar leuke ideeën? Je kunt voor je weekendje weg met vriendinnen naar het buitenland gaan, met ontelbaar veel topbestemmingen. Maar een weekendje weg met vriendinnen in Nederland is ook vaak verrassend.

1 Een verwenweekendje weg met vriendinnen

Kies voor een weekendje weg met vriendinnen eens voor een heerlijk verwen weekend. Dat kan op talloze plekken en manieren in eigen land of in het buitenland. Boek bijvoorbeeld een heerlijk wellness arrangement waarbij je in één keer je hotel én de toegang tot een wellness resort regelt. Of bezoek een kuuroord over de grens in Duitsland en geniet van natuurlijke thermale bronnen. Ontspanning gegarandeerd.

2 Een actief weekendje weg met vriendinnen

Een weekendje weg met vriendinnen hoeft zeker niet altijd te gaan over beauty en wellness. Je kunt ook gaan voor een actief weekend. Ga bijvoorbeeld naar de Ardennen voor een sportief outdoor weekend, vol met activiteiten als kajakken, mountainbiken of hiken. Of kies voor een strandbestemming waar je kunt kitesurfen of blokarten. Wedden dat jullie vriendschap nog hechter wordt door samen een sportieve uitdaging aan te gaan?

3 Een weekendje weg met vriendinnen naar het buitenland

Wie op zoek is naar een bestemming waar zon gegarandeerd is, kan het beste voor een weekendje weg met vriendinnen naar het buitenland gaan. Ook avonturiers komen in het buitenland volop aan hun trekken, want de keus in bestemmingen is enorm. Voor een weekendje zon, zee en strand kun je bijvoorbeeld naar Spanje of Griekenland. Wie actief wil zijn gaat naar de Alpen, de Schotse Hooglanden of Scandinavië.

4 Een weekendje weg met vriendinnen in Nederland

Blijf je liever in de buurt, dan is een weekendje weg met vriendinnen in Nederland een prima plan. Ons eigen land is verrassend veelzijdig. Of je nu op zoek bent naar strand, bossen om te wandelen of interessante en gezellige steden voor een stedentrip, het is er allemaal. Struin een weekend door Maastricht of loop een stuk van het Pieterpad. Verken de Hanzesteden, ga zeilen op de Friese meren of waai helemaal uit op de Waddeneilanden.

Een goedkoop weekendje weg met vriendinnen

Wie er even tussenuit wil, kan bij WeekendjeDirect.nl terecht voor een goedkoop weekendje weg met vriendinnen. Wij hebben de beste last minute deals alvast voor je op een rij gezet. Bi ons vind je weekendjes weg in Nederland en in ontelbaar veel bestemmingen in het buitenland. Voor cultuurliefhebbers, zonaanbidders en voor wie de natuur in wil trekken. Of je nu met 4 personen op pad wil of met een groep van 10 of 12 personen.

Een last minute aanbieding boeken

Bij WeekendjeDirect.nl kun je door middel van filters gericht zoeken naar de beste last minute aanbiedingen. Zo kun je goedkoop op pad, of je nu een hotel zoekt, een appartement of een huisje. Met een last minute deal profiteer je namelijk van de hoogste kortingen én kun je ook nog eens snel vertrekken. Ideaal voor een spontaan vriendinnenweekend.

© 2024 — weekendjedirect.nl — development by Harris Software