Weekendje weg Delft

Weekendje weg vergelijken

Vergelijk 0 verschillende weekendje weg.

Op naar de historische Prinsenstad: een weekend Delft

In de stad met de zo nauwe band met het koningshuis ga ook jij een koninklijk weekend tegemoet. Een weekendje weg in Delft vier je in de stad van Willem van Oranje, Johannes Vermeer en Delfts Blauw. De TU maakt Delft ook nog eens een echte universiteitsstad. Een nachtje weg in Delft boeken de meesten vanwege de historische bezienswaardigheden, maar ook is het tijdens een weekend in Delft naar hartelust winkelen en uitgaan. Hoe jij je last minute invult, is helemaal aan jou.

Populaire bestemmingen voor een weekendje weg

Accommodaties voor een weekend in Delft

Ben je op zoek naar een last minute in een hotel in Delft? Bij WeekendjeDirect.nl ben je aan het juiste adres voor hotels met diverse sterrenclassificaties. Natuurlijk kun je ook voor een appartement kiezen voor net dat beetje extra privacy. Appartementen en studio’s zijn er voor vanaf 2 personen, maar ook accommodaties voor 4 of 6 personen of zelfs meer behoren tot de mogelijkheden. Een gezellig weekend in Delft met familie of vrienden kun je ook in een huisje vlak buiten de stad vieren. Zee, strand en duinen liggen handbereik.

Wat je zeker wilt zien tijdens je weekendje weg in Delft

Boek je een gezellig weekendje weg in Delft, dan bezoek je natuurlijk de Nieuwe Kerk midden in het centrum. In de kerk vind je het praalgraf van Willem van Oranje en de grafkelder van de leden van het koninklijk huis. De Oude Kerk, ook wel Oude Jan genoemd, is de oudste kerk van de stad. Bewonder tijdens je nachtje weg in Delft ook de Oostpoort, de stadspoort uit 1400. Kunstliefhebbers zetten tijdens een weekendje weg in Delft koers naar het Vermeer Centrum.

De beste manieren om de stad te ontdekken

Tijdens een goedkope last minute in Delft de stad ontdekken kan natuurlijk te voet –alle bezienswaardigheden liggen op loopafstand van elkaar-, maar waarom zou je niet eens voor een originelere manier kiezen? Huur bijvoorbeeld een fiets tijdens je weekend in Delft. Een mooie gelegenheid om ook de natuurlijke omgeving rond de stad te bekijken. Zin in een lekker lui weekend? Stap dan in de Delft City Shuttle. Kinderen zijn gek op de Paardentram.

Een stad waar ook de innerlijke mens gelukkig van wordt

Vind jij tussen de vele deals van WeekendjeDirect.nl dé aanbieding voor jou? Tel dan ook maar vast af naar een culinair weekend. In de Delftse binnenstad is er aan restaurants, cafés, koffiezaakjes en lunchrooms geen gebrek. Gedurende je gezellige weekendje weg in Delft zul je jezelf vooral op de pleinen treffen. Daar bevinden zich de leukste horecagelegenheden. Of je nu zin hebt in de internationale keuken of gerechten van Hollandse bodem, je vindt het tijdens een nachtje weg in Delft allemaal.

Wat te doen in Delft

Boek jij die goedkope last minute naar Delft? Dan ga je een bruisende citytrip in eigen land tegemoet. Hoe je je bezoek nóg bijzonderder maakt? Met een rondvaart door de Delftse grachten bijvoorbeeld. Van 1 april tot eind oktober is vertrek op elke dag van de week en elk uur mogelijk. Bezoek ook eens de zeventiende-eeuwse aardewerkfabriek Koninklijke Porceleyne Fles, of boek een high tea waarbij je lekkernijen op typisch Delfts Blauw wordt geserveerd.

Weekendje weg vergelijken

Vergelijk 0 verschillende weekendje weg.

Meer leuke bestemmingen voor een weekendje weg

Blog

© 2024 — weekendjedirect.nl — development by Harris Software