Weekendje weg Apeldoorn

Weekendje weg vergelijken

Vergelijk 5 verschillende weekendje weg.

Vergelijk weekendje weg

Een last minute naar Apeldoorn: de hoofdstad van de Veluwe

Dat Apeldoorn tot de tien grootste steden van Nederland behoort, weten maar weinig mensen. Dat er tijdens een weekendje weg in Apeldoorn genoeg te zien is, daarvan kun je dus verzekerd zijn. Een nachtje weg in Apeldoorn breng je door op de Veluwe, in een stad die omringd wordt door bossen. Niet voor niets noemt men Apeldoorn ook wel de hoofdstad van de Veluwe. Historie en natuur gaan tijdens een weekend in Apeldoorn hand in hand? Liever borrelen en winkelen? Ook daar leent de stad zich prima voor.

Populaire weekendje weg

Populaire bestemmingen voor een weekendje weg

De nummer één van alle bezienswaardigheden in de stad

Wie een weekendje weg in Apeldoorn zegt, zegt natuurlijk ook Paleis Het Loo. Het driehonderd jaar oude paleis, dat de voormalige zomerresidentie van de koninklijke familie is, ligt aan de rand van de stad. Het paleis, de tuinen, stallen en koetshuizen zijn nu opengesteld voor publiek. Volgens velen is het paleis een van de hoogtepunten van een weekend in Apeldoorn. Tot in 2021 zullen er werkzaamheden in het paleis plaatsvinden. Boek je je nachtje weg in Apeldoorn vóór die tijd, dan is het paleis alleen van veraf te bewonderen.

Met je kinderen een weekendje weg naar Apeldoorn

Kies jij uit de vele deals die je op vergelijkingswebsite WeekendjeDirect.nl vindt voor een goedkope aanbieding naar deze stad op de Veluwe? Bijvoorbeeld een last minute bij Van der Valk in Apeldoorn? Dan boek je een uitstapje dat ook geschikt is voor stedentrippers met kinderen. Tijdens je last minute in Apeldoorn kun je namelijk een bezoek brengen aan de Apenheul. Het enige dierenpark ter wereld waar zoveel apensoorten leven én los lopen. Ook de Julianatoren is tijdens een weekendje weg in Apeldoorn een leuk uitstapje voor kinderen tot twaalf jaar.

Last minute naar Apeldoorn midden in een beeldschone natuurlijke omgeving

Boek je een last minute hotel, appartement of huisje in deze stad? Dan verblijf je zo ongeveer in Nationaal Park De Hoge Veluwe. Zo is een nachtje weg in Apeldoorn of misschien een heerlijk lang weekend in Apeldoorn ook een aanrader voor rustzoekers en natuurliefhebbers. De Hoge Veluwe is het grootste aaneengesloten natuurgebied van ons land. De flora en fauna weten op elke bezoeker indruk te maken. Gebruik een gratis witte fiets om het park te verkennen. Zo een veelzijdig weekend als dat je in Apeldoorn beleeft, beleef je nergens anders.

Eten en drinken tijdens een veelzijdig weekend in Apeldoorn

Zie jij zo een veelzijdig weekend in Apeldoorn wel zitten? Zeker weten dat je geen seconde meer nadenkt over die last minute naar Apeldoorn wanneer je hoort over de hoeveelheid restaurants en cafés die zich er bevinden. Een leuk plekje voor een hapje of een drankje is zo gevonden, of je nu met een gezelschap van 2, 3 of 4 personen of met een groep van 8 of meer personen bent. De meeste gelegenheden bevinden zich op het Raadhuisplein en het Caterplein, maar ook in de straatjes die daartussen liggen bestaan genoeg opties.  

Weekendje weg vergelijken

Vergelijk 5 verschillende weekendje weg.

Vergelijk weekendje weg

Meer leuke bestemmingen voor een weekendje weg

Blog

© 2024 — weekendjedirect.nl — development by Harris Software