Weekendje weg Volendam

Weekendje weg vergelijken

Vergelijk 1 verschillende weekendje weg.

Vergelijk weekendje weg

Een weekend Volendam: ons wereldberoemde vissersdorp

Een weekendje weg in Volendam vier je in een typisch Hollands vissersdorp. Hier zegevieren de klompen en de klederdracht. Net als de gerookte paling, boten en houten huizen met uitzicht op het IJsselmeer. Een oer-Hollands weekend in Volendam boek je als goedkope last minute via vergelijkingswebsite WeekendjeDirect.nl. Het gezellige dorp wordt dagelijks door toeristen van over de hele wereld bezocht. Iedereen wil proeven van de unieke sfeer en een wandeling over de beroemde Dijk maken. Boek een nachtje weg in Volendam en geniet van een van de bijzonderste plekken op eigen bodem!

Populaire weekendje weg

Populaire bestemmingen voor een weekendje weg

De Volendamse Dijk

Ga je een weekendje weg naar Volendam, dan zul je een groot gedeelte van je verblijf aan De Dijk te vinden zijn: de hoofdstraat die langs de haven loopt. De straat is bezaaid met restaurants, cafés en souvenirwinkels waar je een leuk aandenken aan je oer-Hollandse weekend in Volendam kunt kopen. Volendammers halen er zelf ook maar al te graag een frisse neus. Ga je een nachtje weg in Volendam, dan is een foto van jezelf in traditionele klederdracht wel het leukste souvenir wat je kunt kopen. Je kunt jezelf bij verschillende zaakjes aan De Dijk laten fotograferen.

Sfeervol uit eten tijdens een weekend in Volendam

Tussen alle goedkope deals vind je ongetwijfeld een aanbieding die je niet wilt laten gaan. Kies je voor een oer-Hollands weekend in Volendam, dan zullen binnenkort ook je smaakpapillen flink verwend worden. Ten eerste natuurlijk door de vele verse vis van hoge kwaliteit die je hier kunt eten. Geen visliefhebber? De restaurants weten ieders wens te vervullen. Niet zelden geniet je tijdens het eten van een prachtig uitzicht. Met een beetje geluk is er ook live muziek te horen. ’s Avonds leent het dorp zich bij uitstek voor een kroegentocht.

Overnachtingsmogelijkheden voor een nachtje weg in Volendam

Ben je op zoek naar een last minute naar Volendam om het typisch Hollandse dorp eens beter te leren kennen, dan kun je via vergelijkingswebsite WeekendjeDirect.nl een divers aantal accommodatietypen vastleggen. Veel bezoekers brengen een goedkope last minute in een hotel door, maar je kunt je weekendje in Volendam ook in een huisje doorbrengen. Bijvoorbeeld bij Marinapark Volendam, een vakantiepark van Roompot. Dit vakantiedorp geeft je nachtje weg in Volendam nog net dat beetje extra: het park is in typisch Volendamse bouwstijl opgetrokken. Ook direct buiten het centrum zijn voldoende accommodatiemogelijkheden.

Volendam als uitvalsbasis voor uitstapjes naar nabijgelegen plaatsen

Een weekendje weg in Volendam is een gezellig, oer-Hollands weekend voor citytrippers voor alle leeftijden. Of je nu met 2, 4, 6 of meer personen komt, elk gezelschap gaat een onvergetelijke tijd tegemoet. Je goedkope last minute in Volendam maak je nog veelzijdiger door ook uitstapjes vlak buiten het dorp te maken. Neem bijvoorbeeld een kijkje in het naastgelegen kaasdorp Edam, of bezoek het voormalige eiland Marken, dat nu via een dijk met het vasteland is verbonden. Winkelliefhebbers staan binnen de kortste keren in hartje Amsterdam of Alkmaar.

Weekendje weg vergelijken

Vergelijk 1 verschillende weekendje weg.

Vergelijk weekendje weg

Meer leuke bestemmingen voor een weekendje weg

Blog

© 2024 — weekendjedirect.nl — development by Harris Software