Weekendje weg Vlissingen

Weekendje weg vergelijken

Vergelijk 0 verschillende weekendje weg.

Een weekend Vlissingen, Zeeland op zijn mooist

‘Hier aan de kust, de Zeeuwse kust....’ Wie kent het lied van BLØF over de mooiste kustlijn van Nederland nou niet? Ook jouw behoefte aan zilte zeelucht wordt met een last minute naar Vlissingen beantwoord. In de havenstad aan de Westerschelde met ’s lands langste zeeboulevard ben je altijd dicht bij de Noordzee. Ook de grote, voorbijvarende schepen kun je bijna aanraken. Een weekend Vlissingen betekent een weekend uitwaaien, eten en drinken in een historische badplaats. Boek een nachtje weg in Vlissingen in een hotel, appartement of huisje in deze Zeeuwse topbestemming.

Populaire bestemmingen voor een weekendje weg

Een goedkope last minute naar Vlissingen: vissersdorp met een unieke historie

Ooit een ingetogen vissersdorp, centrum van kaapvaart en slavenhandel, toneel van een van de heftigste gevechten van de Tweede Wereldoorlog in ons land en tegenwoordig een geliefde toeristische bestemming. Een last minute in Vlissingen vier je in een badplaats met een veelbewogen historie. Dankzij zijn strategische ligging had Vlissingen voor de VOC een belangrijke functie, die hij ook in de eeuwen daarna behield. Tijdens de Tweede Wereldoorlog ondervond de Zeeuwse plaats de negatieve consequenties van deze ligging. Sinds de jaren zestig is de stad echter weer in bloei.

Wat te zien in Vlissingen

Bijzondere historische overblijfselen zie je tijdens een weekend in Vlissingen nog maar al te duidelijk terug. Een van de meest imposante bezienswaardigheden die je tijdens een romantisch of juist actief weekendje weg in Vlissingen kunt bezoeken, is het zestiende-eeuwse bastion Keizersbolwerk. De Kazematten vormen het bekendste onderdeel van het bastion. Ook staat daar vlakbij het standbeeld van een van Nederlands grootste zeehelden, die hier in Vlissingen geboren werd: Michiel de Ruyter. In de Sint-Jacobskerk van Vlissingen werd hij gedoopt. In de Oranjemolen ontdek je tijdens een weekend in Vlissingen alles over de Slag om de Schelde.

Naar het strand!

Bij WeekendjeDirect.nl vind je een grote hoeveelheid last minute deals waarmee je ook met een klein budget naar de Zeeuwse kust vertrekt. Of dat nu met 2 of 4 personen is, of een grote groep van 10 of zelfs 12 personen die van een nachtje weg in Vlissingen wil genieten. Zeker in het hoogseizoen speelt het strand een glansrijke rol tijdens je goedkope weekendje weg in Vlissingen. Vlissingen heeft een vier kilometer lange kustlijn. Het Badstrand en het Nollestrand zijn de populairste stranden. Het Nollestrand ligt aan de boulevard. Het Badstrand is het enige stadsstrand van Zeeland.

Een goedkoop weekend om je vingers bij af te likken

Vind jij bij WeekendjeDirect.nl een mooie aanbieding voor een nachtje weg in Vlissingen? Twijfel dan niet om deze te boeken! Is het niet om het strand of de historie van de stad, dan wel om de culinaire hoogstandjes die je tijdens een last minute in Vlissingen wachten. Van chique restaurants tot goedkope strandpaviljoens voor een drankje en eenvoudig hapje tussendoor: in Vlissingen vind je het allemaal. Geniet er van typisch Zeeuwse specialiteiten zoals mosselen en kreeft. Zoetekauwen zetten hun tanden in roomboterbabbelaars of de Zeeuwse Bolus met zijn krokante karamellaagje.

Weekendje weg vergelijken

Vergelijk 0 verschillende weekendje weg.

Meer leuke bestemmingen voor een weekendje weg

Blog

© 2024 — weekendjedirect.nl — development by Harris Software