Weekendje weg Dordrecht

Weekendje weg vergelijken

Vergelijk 0 verschillende weekendje weg.

Een weekend in Dordrecht, historische handelsstad van ongeëvenaarde klasse

Een nachtje weg in Dordrecht breng je door in de oudste stad van Nederland. Ooit was hij een van de rijkste steden van ons land. Oude straten, pakhuizen en bjzondere monumenten zijn overblijfsleen van het welvarende handelsverleden. De historische haven van de stad is nu een jachthaven. Dordrecht telt wel duizend monumenten en ligt ook nog eens vlak bij Nationaal Park De Biesbosch. Dé gelegenheid om stad en natuur te combineren. Boek last minute een hotel in Dordrecht of kies uit een van de andere accommodaties die je via WeekendjeDirect.nl vindt.

Populaire bestemmingen voor een weekendje weg

Bezienswaardigheden in Dordrecht die je niet mag missen

Met de aanwezigheid van wel duizend monumenten kan het tijdens een weekendje weg in Dordrecht nogal moeilijk kiezen worden tussen alle bezienswaardigheden. Wat je tijdens deze goedkope last minute in ieder geval niet mag missen, is de Grote Kerk. Je kunt de toren van deze middeleeuwse kerk het grootste deel van het jaar beklimmen. Ook het dertiende-eeuwse klooster Het Hof en het historische Huis van Gijn met zijn eeuwenoude interieurs wil je tijdens je weekend in Dordrecht zeker zien. Ga je slechts één nachtje weg in Dordrecht? Maak dan een rondvaart met De Dordtevaer.

Een Rondje Dordt

Boek je last minute een hotel in Dordrecht of verblijf je in een andere accommodatie in of vlak buiten de stad? Dan zul je al gauw merken dat de stad prima te belopen is en de afstand tussen de bezienswaardigheden niet groot is. Heb je beperkt de tijd in de stad, bijvoorbeeld als je maar één nachtje weg naar Dordrecht boekt, dan is het Rondje Dordt een leuke optie. Zo wandel je tijdens een interessant weekendje weg in Dordrecht langs bijzondere historische plekken. De wandeling bedraagt ongeveer vier kilometer en leidt je dwars door het hart van de stad.

Een nachtje weg in Dordrecht: stad naar ieders smaak en budget

Dat Dordrecht een stad naar ieders smaak is, bedoelen we ook letterlijk. Voor elk type lekkerbek –of je nu met een ruim gevulde portemonnee of een beperkt budget naar Dordrecht komt- zijn er genoeg horecazaken die een interessant historisch weekend in Dordrecht nog onvergetelijker maken. Stop tijdens je stadswandelingen eens bij een koffiezaakje, vul de brandstof weer aan in een gezellige lunchroom of sluit tijdens een weekend in Dordrecht de middag af met een welverdiende borrel. Post, DOK Bar & Bites en Finn’s behoren tot de bekendste namen van Dordrecht.

De Waterbus

Een last minute hotel in Dordrecht voor 2 personen is zo gevonden. Maar ook een appartement of huisje voor 4, 6, 10 of meer personen behoort tot de mogelijkheden. Vind jij tussen alle goedkope deals die je via vergelijkingswebsite WeekendjeDirect.nl vindt dé aanbieding voor een weekend in Dordrecht dat echt bij jou past? Maak je uitstapje in eigen land dan nog onvergetelijker door op de Waterbus te stappen. Dit is de snelste veerdienst van de regio Rotterdam. Zo kun je je weekendje weg in Dordrecht combineren met een bezoek aan Rotterdam of de typisch Hollandse molens van Kinderdijk.

Weekendje weg vergelijken

Vergelijk 0 verschillende weekendje weg.

Meer leuke bestemmingen voor een weekendje weg

Blog

© 2024 — weekendjedirect.nl — development by Harris Software