Weekendje weg Middelburg

Weekendje weg vergelijken

Vergelijk 0 verschillende weekendje weg.

De verrassing die een weekendje weg in Middelburg voor je in petto heeft

Een last minute naar Middelburg: de kans is groot dat de Zeeuwse hoofdstad niet de eerste bestemming is waar je aan denkt wanneer je er even een weekendje tussenuit wilt. Echter is een nachtje weg in Middelburg of een lekker lang weekend in Middelburg de beste keuze die je kunt maken wanneer je op zoek bent naar ontspanning, historie en lekker eten en drinken. Laat je tijdens dit leuke weekend meenemen in de Zeeuwse gezelligheid en kom helemaal tot rust!

Populaire bestemmingen voor een weekendje weg

Last minute deals naar Middelburg, een kleine plaats met grote historie

Een weekendje weg in Middelburg vier je dan misschien wel in een relatief klein plaatsje, de liefst 1100 Rijksmonumenten verklappen je dat er meer is dan alleen gezelligheid in de Zeeuwse hoofdstad. Een last minute in Middelburg vier je in wat ooit na Amsterdam de belangrijkste handelsstad van de Noordelijke Nederlanden was. Het drukke internationale handelscentrum lag op de handelsroutes van de VOC. Vanuit Middelburg belandden specerijen, textielen en andere Aziatische producten op de Europese markt.

De hoogtepunten van Middelburg

Op de vraag of er in Middelburg iets te zien is, kan dus met een volmondig ‘ja’ worden geantwoord. Boek je een goedkope aanbieding naar deze stad, dan zullen de oude herenhuizen uit de VOC periode je zeker niet ontgaan. Ze staan langs de grachten in het centrum. Ga je een nachtje weg naar Middelburg? Beklim dan ook de Abdijtoren De Lange Jan om van een prachtig uitzicht te genieten en leg ook het gotische stadhuis op de gevoelige plaat vast.

Een last minute naar Middelburg: de leukste manieren om de stad te ontdekken

Boek jij die goedkope last minute naar Middelburg? Natuurlijk kun je de hoofdstad van Zeeland gemakkelijk te voet ontdekken, maar nog veel leuker is het om eens in een paardentram te stappen. Dit kan in juli en augustus. De paardentram vertrekt vanaf de markt. Ook een rondvaartboot is mogelijk. Al varend langs de bruggetjes en monumentale panden kom je tot de conclusie dat dit toch eigenlijk ook wel een heel romantisch weekend is!

Een last minute in een accommodatie in de stad of bij het strand

Verblijven doe je tijdens een weekend in Middelburg in een van de vele drie- of viersterrenhotels in het centrum, lekker op jezelf in een appartement, of in een huisje of bungalow vlak buiten de stad. Zo verblijf je vaak ook nog eens vlak bij de zee. Vooral Domburg en Vlissingen gelden onder strandliefhebbers tijdens een weekendje weg in Middelburg als geliefde uitstapjes. Hier ervaar je een onovertroffen vakantiegevoel.

Een culinair weekend in de Zeeuwse hoofdstad

Zo een veelzijdig en bijzonder weekend in Middelburg wordt nóg aantrekkelijker wanneer je je bedenkt dat ook het culinaire aanbod niet verkeerd is. Of je nu met 2, 4, 8 of meer personen wilt borrelen, overdadig lunchen, van een vers visje genieten of à la carte in een chic restaurant wilt genieten: er zijn genoeg restaurants, brasserieën en andere eetgelegenheden die tijdens een weekend in Middelburg ook de innerlijke mens gelukkig maken. Zo wordt een nachtje weg in Middelburg ook een echte culinaire belevenis!

Weekendje weg vergelijken

Vergelijk 0 verschillende weekendje weg.

Meer leuke bestemmingen voor een weekendje weg

Blog

© 2024 — weekendjedirect.nl — development by Harris Software