Weekendje weg Eindhoven

Weekendje weg vergelijken

Vergelijk 1 verschillende weekendje weg.

Vergelijk weekendje weg

Een weekend in Eindhoven: de swingende Lichtstad

De Noord-Brabantse Lichtstad heeft alles in zich om jou op een onvergetelijke tijd te trakteren. Een bruisend weekend in Eindhoven staat gelijk aan lekker eten en drinken, winkelen en uitgaan. Maar voor wie meer wil tijdens een nachtje weg in Eindhoven, is er ook genoeg. Met alle bezienswaardigheden en activiteiten die in de stad mogelijk zijn, vliegen de dagen voorbij. Boek last minute een hotel in Eindhoven, de stad van Philips, en ga een van de gezelligste stedentrips in eigen land tegemoet!

Populaire weekendje weg

Populaire bestemmingen voor een weekendje weg

Accommodaties in Eindhoven

Een weekendje weg in Eindhoven boeken de meesten voor het winkelen en het uitgaan. Niet zo verwonderlijk dus, dat wanneer je last minute een hotel in Eindhoven boekt, deze zich bijna altijd in of rond het centrum bevindt. De stad heeft zelfs een aantal vijfsterrenhotels voor wie op zoek is naar een luxe nachtje weg in Eindhoven. Met een Bed and Breakfast boek je een accommodatie die jouw goedkope last minute net een wat persoonlijker tintje geeft. Eindhoven ligt in een bosrijke omgeving. Verblijven in een bungalow vlak bij de stad kan hierdoor ook.

De highlights van de Eindhovense binnenstad

Ga je voor een weekend Eindhoven, dan wil je tijdens deze goedkope last minute het winkelen en eten en drinken misschien ook wel afwisseleen met wat sightseeing. Alhoewel Eindhoven bekendstaat als moderne stad, staan er behoorlijk wat rijksmonumenten. Genoeg te zien dus! De Sint-Catharinakerk behoort tot de bekendste. Voor wie geïnteresseerd is in technologie, is het Philips Museum bovendien een must. De geschiedenis herleven doe je tijdens een weekend in Eindhoven in het Prehistorisch Dorp.

Jouw weekendje in Eindhoven wordt met tips als deze nóg leuker

Een bruisend weekendje weg in Eindhoven, daar zegt niemand nee tegen. Je bezoek maak je nog bijzonderder door ook eens iets anders te doen dan alleen de straten in de binnenstad te bewandelen. Boek je een nachtje weg in Eindhoven, maak dan zeker een wandeling door Strijp-S, het hipste deel van de stad. Dit gebied vlak buiten het centrum stond lange tijd bekend als ‘De Verboden Stad’. En kun je tijdens deze goedkope last minute wel wat extra ontspanning gebruiken? Begeef je dan naar wellnesscenter Thermae Son.

Een nachtje weg in Eindhoven: dit zijn de leukste winkelstraten

Een aanbieding voor een nachtje weg in Eindhoven voor 2, 4 of meer personen laat geen enkele winkelliefhebber schieten. De winkels variëren van grote ketens tot kleine boetiekjes en speciaalzaken. Extra fijn: ze zijn zeven dagen per week geopend. Winkelen doe je er vooral rond De Markt. De bekendste ketens bevinden zich voor het grootste deel aan de Demer en de Rechtstraat. Heb je onverhoopt slecht weer? Zet dan koers naar de overdekte winkelcentra Piazza Center of WoensXL.

Op deze plekken beleef jij een Bourgondisch weekend in Eindhoven

Boek jij last minute een hotel in Eindhoven? Reken er dan maar op dat je van de Brabantse gastvrijheid genoeg zult proeven. Figuurlijk, maar ook letterlijk. Ga je voor een van de deals die je via vergelijkingswebsite WeekendjeDirect.nl kunt vinden? Voor het grootste aanbod aan eetgelegenheden ga je naar De Markt, het Stationsplein, de Kerkstraat en het Wilhelminaplein. Sla ook zeker Strijp-S niet over!

Weekendje weg vergelijken

Vergelijk 1 verschillende weekendje weg.

Vergelijk weekendje weg

Meer leuke bestemmingen voor een weekendje weg

Blog

© 2024 — weekendjedirect.nl — development by Harris Software