Weekendje weg Tilburg

Weekendje weg vergelijken

Vergelijk 1 verschillende weekendje weg.

Vergelijk weekendje weg

Een nachtje weg in Tilburg, oergezellige Kruikenstad

Een weekendje weg in Tilburg: heerlijk ongecompliceerd en bomvol gezelligheid en evenementen. Wie op zoek is naar een paar dagen gezelligheid, is op zoek naar een weekend in Tilburg. Tilburg staat ook wel bekend als Kruikenstad, de bijnaam die hij in het kader van carnaval heeft gekregen van de steden en dorpen in zijn omgeving. Boek last minute een hotel in Tilburg en laat je meenemen in de dynamiek van de stad, die mede dankzij de grote hoeveelheid studenten nooit verveelt.

Populaire weekendje weg

Populaire bestemmingen voor een weekendje weg

Uitgaan, eten en winkelen in de Brabantse gezelligheid

Met je humeur zit het wel goed tijdens een nachtje weg in Tilburg. De diversiteit en het gezellige karakter van de stad zorgen voor een brede glimlach. Dankzij flinke investeringen die de afgelopen jaren zijn gedaan, is een weekend in Tilburg enorm aantrekkelijk geworden voor shopaholics. Lekker eten en drinken kun je in de stad van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. En na een biertje of een wijntje is de avond nog niet voorbij. De Brabantse nachten duren namelijk lang!

Nationaal Park Loonse en Drunense Duinen

Het zal je misschien verrassen, maar een weekendje weg in Tilburg is ook mateloos populair onder natuurliefhebbers. De stad grenst aan de Loonse en Drunense Duinen, een van West-Europa’s grootste stuifzandgebieden. Er zijn tal van wandel- en fietsroutes uitgezet, die je langs de vanwege extreme omstandigheden zeer bijzondere flora leiden. Zo is het last minute boeken van een hotel in Tilburg ook een perfect idee voor wie de wind eens lekker door zijn haren wil voelen waaien.

De beste deals voor gezinnen met (kleine) kinderen

Maar wist je dat een nachtje weg in Tilburg ook een perfecte keuze is wanneer je op zoek bent naar een goedkope last minute met kinderen? De Noord-Brabantse stad is een fijne bestemming voor het hele gezin. Een optimaal familie weekend in Tilburg realiseer je met een bezoek aan bijvoorbeeld Safaripark De Beekse Bergen, waar wel 150 diersoorten leven. En wat dacht je van de Efteling? Op nog geen twintig minuten rijden van Tilburg stap je in deze wondere sprookjeswereld. Een heerlijke dag voor alle leeftijden.

De Tilburgse Kermis

Als Tilburg ergens om bekendstaat, dan is het natuurlijk wel zijn kermis, die zich de grootste van de Benelux mag noemen. De attracties lopen kilometers lang door de stad. Een feestelijk weekendje weg in Tilburg beleef je dus in deze periode. De kermis duurt tien dagen en eindigt op de laatste zondag van juli. Roze Maandag is de drukste dag van de kermis.

Altijd de gunstigste deals

Op zoek naar een scherp geprijsde aanbieding voor een nachtje weg in Tilburg? Of je nu met 2, 4, 6 of meer personen naar de stad komt, via vergelijkingswebsite WeekendjeDirect vind je altijd een geschikte accommodatie. Alhoewel de stad niet bekendstaat om zijn goedkope accommodaties, vind je via onze vergelijkingswebsite echter de beste deals die een bezoek meer dan betaalbaar maken. In plaats van het last minute boeken van een hotel in Tilburg, kun je ook kiezen voor een huisje of bungalow buiten de stad. Zo combineer je een stedentrip met de natuur.

Weekendje weg vergelijken

Vergelijk 1 verschillende weekendje weg.

Vergelijk weekendje weg

Meer leuke bestemmingen voor een weekendje weg

Blog

© 2024 — weekendjedirect.nl — development by Harris Software