Weekendje weg Egmond aan Zee

Weekendje weg vergelijken

Vergelijk 1 verschillende weekendje weg.

Vergelijk weekendje weg

Plezier voor de hele familie met een weekend in Egmond aan Zee

Een weekendje weg in Egmond aan Zee: vroeger boekte men het om aan te sterken en te profiteren van de helende zilte zeelucht. Tegenwoordig kies je voor een last minute in Egmond aan zee om met je partner, familie of vrienden te ontspannen. De badplaats is bij uitstek een familiebadplaats. Boek een van de hotels in Egmond aan Zee last minute en geniet van een heerlijk verblijf in het centrum of direct aan de prachtige duinlandschappen.

Populaire weekendje weg

Populaire bestemmingen voor een weekendje weg

Aan zee, vlak bij de wereldberoemde bollenvelden

Een weekendje weg in Egmond aan zee is voor alle leeftijden en portemonnees. Een nachtje weg in Egmond aan Zee kun je doorbrengen in een appartement of Bed & Breakfast, maar ook in een luxe hotel direct aan zee. Tot de populairste hotels in Egmond aan Zee die je last minute kunt boeken, behoren onder andere Hotel Zuiderduin en het Fletcher Badhotel. Ook kun je kiezen voor een huisje. Met een weekend in Egmond aan Zee bevind je je in welke accommodatie dan ook, vlakbij de wereldberoemde bollenvelden.

Een last minute in Egmond aan Zee: badplaats die werkelijk alles heeft

Je zou het misschien niet per se verwachten tijdens een onbezorgd weekendje weg in Egmond aan Zee, maar ook de geschiedenis is hier overal. In het authentieke dorp schitteren de eeuwenoude vissershuisjes en de bijzondere vuurtoren. Ze maken een wandelingetje door het centrum nog bijzonderder. Ook tref je tijdens je last minute in Egmond aan Zee vele leuke winkeltjes en restaurants. De meeste winkeltjes zijn zeven dagen per week geopend.

Bezienswaardigheden Egmond aan Zee

Vind je tussen de vele deals een goedkope last minute voor jou en je partner, familie of vrienden? Boek hem dan gauw, want een weekendje weg in Egmond aan Zee is meer dan alleen een weekendje strand. Vuurtoren J.C.J. Van Speijck verklapt de maritieme geschiedenis van de plaats, net als het voormalig Zeemanshuis. Stap tijdens je weekend in Egmond aan Zee ook eens het Scheepvaartmuseum Prins Hendrik binnen om alles over de Egmondse geschiedenis te leren. De toegang is gratis.

Op ontdekkingstocht in het Egmondse duingebied

Behalve het strand hebben ook de Egmondse duinen een onmetelijke aantrekkingskracht op zijn bezoekers. Pak voorafgaand aan je last minute in Egmond aan Zee je wandelschoenen in om dit fraaie stuk natuur te ontdekken. Er lopen kilometerslange wandel-, maar ook fietspaden doorheen. Het makkelijkst is om een van de uitgestippelde routes te volgen. Wil je je weekend in Egmond aan Zee met je viervoeter vieren? Ook die is er op diverse plekken toegestaan!

Eten, drinken en uitgaan in Egmond aan Zee

Ga jij voor een last minute naar Egmond aan Zee? Of je nu met 2 of een groep van 10 of meer personen richting de kust van de Noordzee wilt: net als de beste deals voor een weekendje weg maken ook de horecagelegenheden in de badplaats je gelukkig. De meeste restaurants en cafés bevinden zich rond de Voorstraat en de boulevard. Ook wandel je van een van de hotels in Egmond aan Zee die je last minute boekt zo naar de strandpaviljoens. In de zomer is het tijdens het Caribbean Weekend swingen geblazen.  

Weekendje weg vergelijken

Vergelijk 1 verschillende weekendje weg.

Vergelijk weekendje weg

Meer leuke bestemmingen langs de kust

Blog

© 2024 — weekendjedirect.nl — development by Harris Software