Weekendje weg Zandvoort

Weekendje weg vergelijken

Vergelijk 0 verschillende weekendje weg.

Een weekend Zandvoort, een van de bruisendste badplaatsen van Nederland

Op zoek naar een goedkope last minute waar strand, natuur en stad allemaal aanwezig zijn? Ga dan voor een nachtje weg in Zandvoort. Of neem ruim de tijd voor jezelf en boek een lang weekend in Zandvoort om optimaal van de zilte zeelucht te genieten. Zandvoort staat bekend om zijn prachtige strand en duinlandschap, zijn racecircuit en het feit dat er altijd wel iets te doen is. Vervelen doe je je tijdens een last minute in Zandvoort niet. Nog meer vertier vind je dichtbij in Amsterdam en Haarlem.

Populaire bestemmingen voor een weekendje weg

Het strand van Zandvoort

Vooral in de zomermaanden is dit waar het tijdens een weekendje weg in Zandvoort om draait: het kilometerslange strand. Buiten het zomerseizoen lijk je het tijdens een last minute in Zandvoort soms haast voor jezelf te hebben. Zandvoort is al twee eeuwen favoriet onder strandliefhebbers. Het strand is schoon en veilig en wordt daarom ‘Parel aan Zee’ genoemd. Een nachtje weg in Zandvoort belooft dus wat! Aan het witte zandstrand grenzen veel gezellige strandpaviljoens, waarvan een groot gedeelte het hele jaar door openblijft. Kom je in het naseizoen uitwaaien, dan kun je er dus ook terecht.

Op naar het centrum van Zandvoort

Tijdens een ontspannen weekend in Zandvoort is het na een dagje strand tijd om het centrum van de badplaats in te duiken. De plaats heeft een aantal historische gebouwen zoals de Watertoren, maar ook unieke winkels die de moeite waard zijn om even bij binnen te wippen. Honger zul je tijdens een last minute in Zandvoort niet gauw krijgen: terwijl de strandpaviljoens overdag voor de innerlijke mens zorgen, kies je ’s avonds uit een van de vele restaurants in het centrum van de badplaats. Duik na het eten het Holland Casino in om je geluk te beproeven.

Een weekend in Zandvoort: eten en drinken

We komen nog even terug op het eten en drinken, dat zowel aan de boulevard als in het centrum uitstekend is. Vind je een mooie aanbieding voor een ontspannen weekendje weg in Zandvoort, dan kun je genieten van gerechten uit Hollandse en internationale keukens. Maar zeg nou zelf, een weekend in Zandvoort is toch niet compleet zonder een vers visje van de kraam op de boulevard? In de strandpaviljoens schuif je aan voor een drankje, lunch, borrel of diner. Maar ook een ontbijt aan zee is mogelijk. Dat is pas een romantisch weekend!

Overnachten in Zandvoort

Zin in een mini strandvakantie in eigen land? Boek dan dat nachtje weg in Zandvoort om samen met je partner, gezin of misschien vriendengroep van de zon en het ontspannen leven aan de kust te genieten. Of je nu op zoek bent naar deals voor 2 personen of een plek zoekt waar 10 of 12 personen kunnen overnachten, via vergelijkingswebsite WeekendjeDirect.nl vind je het altijd. Kies voor een van de hotels in Zandvoort aan zee, of ga voor een extra beetje privacy voor die aanbieding inclusief appartement. Ook kun je bij Zandvoort aan zee een bungalow huren.  

Weekendje weg vergelijken

Vergelijk 0 verschillende weekendje weg.

Meer leuke bestemmingen langs de kust

Blog

© 2024 — weekendjedirect.nl — development by Harris Software