Weekendje weg Deventer

Weekendje weg vergelijken

Vergelijk 0 verschillende weekendje weg.

Een weekend Deventer: op naar de Koekstad

Een nachtje weg in Deventer breng je in de derde grootste stad van Overijssel door. Een stad die je moet proeven. En dat doe je hier letterlijk en figuurlijk. Een weekend in Deventer betekent een ontspannen ervaring in de stad die ook als Koekstad bekend staat. Deventer heeft een rijke geschiedenis. De pleinen en historische bouwwerken in zijn centrum zijn daar het goed bewaarde bewijs van. Boek een goedkope last minute naar Deventer en beleef al slenterend door zijn groene, historische hart een heerlijke ontdekkingstocht.

Populaire bestemmingen voor een weekendje weg

Het historische hart van de stad

Tijdens een knus weekend in Deventer waan je jezelf maar al te vaak in de Middeleeuwen. Een gevoel dat je in de historische buurt Bergkwartier het sterkst ervaart. Niet voor niets wordt het jaarlijkse Dickens Weekend in Deventer hier gehouden. De Walstraat met zijn vele speciaalzaakjes en het centrale plein De Brink mag je tijdens een nachtje weg in Deventer niet overslaan, net als de Lebuïniskerk, die ook wel de Grote Kerk wordt genoemd. De zestiende-eeuwse kerk behoort tot de Top 100 UNESCO monumenten van Nederland.

Een last minute naar Deventer: een citytrip om je vingers bij af te likken

Boek je een knus weekendje weg in Deventer, dan ga je behalve een gezellig ook een heel smakelijk weekend tegemoet. Schuif er aan in een gezellig koffie- of theehuisje, of geniet van een zelf gebrouwen biertje van een kleine brouwer. Nergens anders in Nederland is koek zo onlosmakelijk verbonden met een stad als in deze Overijsselse stad. Zet tijdens een goedkope last minute in Deventer dus zeker je tanden in die onweerstaanbare Deventer koek.

Elk jaar in december: het Dickens Weekend in Deventer

Boek jij je weekend Deventer in de decembermaand? Dan begeef je je rond die tijd in het oogverblindende decor van het jaarlijkse Dickens Festijn. Het evenement duurt twee dagen en vindt plaats in het weekend voor Kerstmis. Bezoek tijdens een last minute in Deventer in deze periode de het Bergkwartier in de historische binnenstad en geniet van lekker eten, optredens en nog meer vermaak.

Eten, drinken en uitgaan in Hanzestad Deventer

Boek jij een van die scherp geprijsde last minute deals naar de Koekstad bij WeekendjeDirect.nl? De stad heeft een breed aanbod cafés en restaurants. Koffiebars, lunchrooms en borrellocaties zijn er in overvloed. De meeste horeca vind je in het centrum, voornamelijk aan De Brink. Vooral in de zomermaanden is het Havenkwartier echter ook een aanrader voor wie een nachtje weg in Deventer boekt. In Foodhal Fooddock kun je terecht voor zowel lunch, borrel als diner.

Waar te verblijven tijdens een weekend in Deventer?

Ben je op zoek naar een weekendje weg in Deventer, dan ben je bij WeekendjeDirect.nl altijd aan het juiste adres voor een mooie aanbieding. Of je er nu met 2 personen even tussenuit wilt, met een gezin van 4 op stap gaat of met een vriendengroep van 6 of meer personen vertrekt. De stad heeft een ruim aanbod accommodaties, van kleine hotels tot knusse B&B’s, appartementen en zelfs viersterrenaccommodaties. Ook kun je in een huisje of bungalow vlak buiten Deventer verblijven om zo ook van het weidse buitengebied te genieten.  

Weekendje weg vergelijken

Vergelijk 0 verschillende weekendje weg.

Meer leuke bestemmingen voor een weekendje weg

Blog

© 2024 — weekendjedirect.nl — development by Harris Software