Weekendje weg Zwolle

Weekendje weg vergelijken

Vergelijk 1 verschillende weekendje weg.

Vergelijk weekendje weg

Een weekend Zwolle: de verrassing voor elke stedentripper

Hanzestad Zwolle heeft een prachtig historisch centrum. Geen wonder dat een weekendje weg in Zwolle zo populair is. De Overijsselse hoofdstad wordt gekenmerkt door zijn vele grachten en de hem omringende, oude vestingsmuren. Een weekend of nachtje weg in Zwolle is dé gelegenheid om een paar dagen te ontspannen en tegelijkertijd meer te ontdekken over een belangrijk stukje Nederlandse geschiedenis. Boek last minute een hotel in Zwolle, verblijf in alle privacy in een appartement of boek een huisje vlak buiten de stad om zo een stedentrip met de natuur te verenigen.

Populaire weekendje weg

Populaire bestemmingen voor een weekendje weg

Proef de historie in de Zwolse binnenstad

Een weekendje weg in Zwolle boek je vooral om lekker in het historische centrum rond te dwalen. Boek een last minute via WeekendjeDirect.nl en laat je binnenkort meenemen door de reis terug in de tijd. De Grote Markt vormt het centrale plein van de goed bewaard gebleven binnenstad. Tijdens een weekend in Zwolle of een nachtje weg in Zwolle zie je naast de restanten van de vestingsmuur ook drie vijftiende-eeuwse stadspoorten. De Sassenpoort is degene die nog helemaal intact is. Ook de veertiende-eeuse Waalse kerk en de daarnaast gelegen synagoge zijn de moeite waard.

Winkelen en eten en drinken in Zwolle

Eerlijk is eerlijk: boek je last minute een hotel in Zwolle of kies je voor een andere accommodatie in de stad, dan doe je dat natuurlijk niet alleen voor de historie. Winkelen, eten en drinken kun je er ook volop. Tijdens een leuk weekend in Zwolle tref je in de binnenstad meer dan genoeg uitnodigende winkelstraten. Veel daarvan komen op de Grote Markt uit. De meeste winkels openen ook op zondag hun deuren. Aan de Grote Markt en de straten daaromheen vind je tijdens je weekendje weg in Zwolle ook meer dan genoeg cafés en restaurants.

In de zomermaanden een weekendje weg naar Zwolle? Ga naar het stadsstrand!

Bezoek je Zwolle in de zomermaanden? Stop je zwembroek of bikini dan maar in je weekendtas. De stad beschikt namelijk over een heus stadsstrand. Zo kan Zwolle zich zelfs meten met grote Europese steden zoals Berlijn en Parijs. Ga je in het zomerse seizoen dus een nachtje weg naar Zwolle? Zet dan koers naar het Rodetorenplein, dat elk jaar tussen mei en oktober gedeeltelijk wordt bedekt met wit zand en strandstoelen en gesierd wordt door wuivende palmbomen. De beachclub maakt een zomerse last minute naar Zwolle helemaal af.

Maar één nachtje weg in Zwolle? Stap in de fietstaxi!

Boek jij bij WeekendjeDirect.nl een van de goedkope deals naar de Overijsselse hoofdstad? Als je met 2, 4, 6 of meer personen maar één nachtje last minute in een hotel in Zwolle boekt, dan wil je binnen korte tijd zoveel mogelijk zien om alles uit deze aanbieding te halen. Stap dan in de fietstaxi. De Fietsjoe fietstaxi’s hebben comfortabele, open cabines. Bovendien is dit vervoermiddel een uitkomst als je een gezellig weekendje weg in Zwolle boekt en niet goed ter been bent, of een goedkope last minute met kinderen boekt.

Weekendje weg vergelijken

Vergelijk 1 verschillende weekendje weg.

Vergelijk weekendje weg

Meer leuke bestemmingen voor een weekendje weg

Blog

© 2024 — weekendjedirect.nl — development by Harris Software