Weekendje weg Noordwijk

Weekendje weg vergelijken

Vergelijk 0 verschillende weekendje weg.

Lekker uitwaaien tijdens een weekend in Noordwijk

Noordwijk is een bekende badplaats in de provincie Zuid-Holland. Grote kans dat je hem eens hebt bezocht, maar heb je ooit een weekendje weg in Noordwijk overwogen? Een last minute aan het strand is dé manier om lekker uit te waaien en de batterij op te laden. Een nachtje weg in Noordwijk of een lang weekend in Noordwijk breng je door aan een kustlijn vol prachtige stranden, kilometers lang. Noordwijk-Binnen maakt je weekendje strand met zijn oude straatjes en leuke terrasjes helemaal compleet. Een heerlijke bestemming voor rustzoekers, natuurliefhebbers en natuurlijk hondenbezitters.

Populaire bestemmingen voor een weekendje weg

Een weekend naar Noordwijk aan Zee? Keuze uit tal van accommodaties

Een weekend in Noordwijk breng je door in de derde badplaats van ons land. En niet zomaar een badplaats, maar een die ook al ruim een eeuw bekendstaat als luxe badplaats. Behoefte aan een ontspannen weekend? Of een romantisch weekend samen met je partner? Voor een nachtje weg in Noordwijk kun je kiezen uit diverse luxe hotels, maar ook voor citytrippers met een kleinere portemonnee zijn er voldoende opties. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een bungalow of huisje om in alle rust in Noordwijk te kunnen verblijven.

Het strand van Noordwijk aan Zee

Een weekendje weg naar Noordwijk wordt door bijna iedereen geboekt vanwege het prachtige strand dat de badplaats siert. Tijdens een last minute in Noordwijk strijk je neer aan een strand waar de Blauwe Vlag al jarenlang fier wappert. Er zijn diverse strandpaviljoens aanwezig waar je terecht kunt voor een drankje en een hapje. Ben je een fervent wandelaar? Boek dan een weekend in Noordwijk om lekker door de Noordwijkse Duinen en de omringende bossen te struinen. Er lopen paden naar onder andere badplaatsen als Zandvoort en Katwijk aan Zee. Ook fietspaden zijn volop aanwezig.

Wat te doen tijdens je weekendje weg in Noordwijk

Breng jij een nachtje weg in Noordwijk door met je viervoeter? Vanaf strandpaviljoen Bubbels Beach richting Katwijk start het hondenstrand, waar je trouwe viervoeter het hele jaar door vrij mag rondlopen. Boek je in de lente een last minute hotel in Noordwijk aan Zee? Dan bekijk je natuurlijk ook de prachtige bloembollenvelden die dan volop in bloei staan. De velden lopen helemaal van Haarlem naar Leiden. Een bezoekje aan de Keukenhof in Lisse is tijdens een last minute in Noordwijk ook prima mogelijk. In Museum Noordwijk ontdek je de geschiedenis van de regio.

Een last minute waar ook eten en drinken centraal staan

De beste goedkope deals zijn natuurlijk niet compleet zonder een hapje en een drankje. Ook voor lekkerbekken is een aanbieding voor een weekendje weg in Noordwijk een goede keuze. De badplaats heeft een ruime variëteit restaurants en cafés. Van visrestaurants tot bekroonde keukens, je vindt het allemaal tijdens een last minute in Noordwijk. Het eten smaakt nog lekkerder dankzij het uitzicht dat je op veel plekken hebt. Kinderen maak je in Noordwijk gelukkig met pannenkoekenrestaurant Hans en Grietje. Vind jouw deal voor 4, 6, 10 of meer personen en vertrek binnenkort!

Weekendje weg vergelijken

Vergelijk 0 verschillende weekendje weg.

Meer leuke bestemmingen langs de kust

Blog

© 2024 — weekendjedirect.nl — development by Harris Software